Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blog

†

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Z racji tego, iż są to pogaduszki, to pogadajmy o moim blogu.

xxx

Co myślicie o stylu wypowiedzi itp? 

Opublikowano

Widziałem, gówno.Jeden post, nie mam layouta.Poza tym ponoć jesteś facetem, zrób bloga na temat militarii a nie pedalskich okularków 

Opublikowano

JANUSZ XDDDDDD

#top

Brakuje mi tutaj czegoś co mnie by rozbawiło, może by zmienić:

z "Domy mody zasypały nas różnymi i kreatywnymi propozycjami."

na: "Domy mody znów nie mają co robić i wymyślają coraz to bardziej popierdolone kreacje żywcem wzięte z kultowych filmów takie jak Piątek 13(np. belka sklepowa jako sukienka)".

Bywalec
Opublikowano

Widziałem, gówno.Jeden post, nie mam layouta.Poza tym ponoć jesteś facetem, zrób bloga na temat militarii a nie pedalskich okularków 

Szablon ma być prosty, minimalistyczny, czytelny.

1 post? W przyszłości będzie więcej. 

Bywalec
Opublikowano

Jeśli to Twoje zdjęcie na avatarze to zdecydowanie nie do twarzy Ci w przedziałku. 

Ok, dzięki, przekażę styliście. 

Opublikowano

Mi jedynie brakuje nagłówka i przedziałku między wpisem a informacjami  z prawej strony. 4 zdjęcia od dołu podobają mi się, ładne, ale kojarzy mi się z tymi okularami, gdzie zgrywa się "kujona" *facepalm*.  Myślałam, że to będzie o Tobie blog, oczywiście powiązany z modą :p

Bywalec
Opublikowano

Mi jedynie brakuje nagłówka i przedziałku między wpisem a informacjami  z prawej strony. 4 zdjęcia od dołu podobają mi się, ładne, ale kojarzy mi się z tymi okularami, gdzie zgrywa się "kujona" *facepalm*.  Myślałam, że to będzie o Tobie blog, oczywiście powiązany z modą :P

Tak, planuję wprowadzić "siebie" do bloga, lecz przyjdzie na to czas :P

Od strony graficznej, szablonowej wszystko się wkrótce zmieni. 

Bywalec
Opublikowano

#refresh

Zapraszam na nowy wpis.

Zaktualizowałem również szablon bloga.

xxx

Bywalec
Opublikowano

Według mnie c*****y, powinien być o czymś męskim a nie bucikach itp. Pozdrawiam.

A ty w czym chodzisz? Na boso jak Cejrowski?

Buty też są męskie...

Opublikowano

A ty w czym chodzisz? Na boso jak Cejrowski?

Buty też są męskie...

Po tym temacie krzyż jestem już w 100% pewny, ze jesteś transwestytą albo homoseksualistą. Kto normalny robi bloga o butach i modzie będąc mężczyzną? Kto normalny ma na profilu kwiatki będąc mężczyzną? Kto normalny nosi rurki i jakieś drogie buty za 500 zł jakiegoś projektanta, czy c**j wie czego będąc mężczyzną? Kto normalny płaci za prywatnego styliste 100-300 zł bedac mezczyzną? Nic do ciebie nie mam, ale staraj sie nie zarażać ludzi normalnych.

XrgAYyk.png

Bywalec
Opublikowano

Po tym temacie krzyż jestem już w 100% pewny, ze jesteś transwestytą albo homoseksualistą. Kto normalny robi bloga o butach i modzie będąc mężczyzną? Kto normalny ma na profilu kwiatki będąc mężczyzną? Kto normalny nosi rurki i jakieś drogie buty za 500 zł jakiegoś projektanta, czy c**j wie czego będąc mężczyzną? Kto normalny płaci za prywatnego styliste 100-300 zł bedac mezczyzną? Nic do ciebie nie mam, ale staraj sie nie zarażać ludzi normalnych.

Chyba nie jesteś w temacie. Btw. czy prawdziwy mężczyzna nosi grzywkę? nope xD

Serdecznie zapraszam! Nowości wkrótce!

Opublikowano

Mnie zastanawia jedna kwestia.

Do kogo jest skierowany ten blog?

Chyba do kobiet, bo jak patrzyłem na ten blog to tam jakieś ubrania były :O

XrgAYyk.png

Opublikowano

Chyba do kobiet, bo jak patrzyłem na ten blog to tam jakieś ubrania były :O

Jak to na blogu o modzie idioto 

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Sorry ale wydajesz mi się być nieprzyjemnym człowiekiem, który jest zadufany w sobie i swoich ciuszkach, paznokietkach, włoskach.

Widziałem twoje zdjęcie tutaj na forum z wiankiem na głowie to myślałem, że zwymiotuję. Niestety ale nie wyglądasz na prawdziwego mężczyznę, wyglądasz na metroseksualistę (co najmniej) tak samo jak twój blog o modzie. A skoro on jest skierowany do kobiet to nie wiem po co go tutaj lansujesz normalnym chłopakom, chyba żeby się ponabijali jakiego tutaj ciotę mamy na forum. Sorry ale to moja opinia. 

Opublikowano

Wątpie że ktoś oprócz twoich kolegów i gejów będzie czytał tego bloga.

Opublikowano

Każdy ma prawo pisać o tym, co mu się podoba i na czym się zna :P Jeżeli ktoś nie interesuję się takimi tematami, to niech nie czyta. Z moich obserwacji wynika, że potraficie tylko oceniać innych, a o sobie nic nie dodacie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...